Nieuwe website.

september 1, 2017 Klaas Vel 2 comments

Daar we nu een nieuwe website hebben is wellicht leuk eens terug te kijken naar de geschiedenis van de oude website. In de loop van deze week zal ik een artikeltje hierover schriiven. Verder denk ik dat het nog even wennen is aan de nieuwe website en zullen er nog wel wat aanpassingen nodig zijn, zoals bijv. het toevoegen van handige links zoals o.a. de link van de NHSB en ook van de KNSB. Ook valt nog te denken aan de indeling van de teams op de website etc. Dit zijn nog wel wat wensen zo hier en daar en Pascal ziet vast wel kans om dat t.z.t. op de nieuwe website te realiseren. Pascal heeft flink wat werk verricht om de nieuwe website vorm te geven en zo kunnen evt. een aantal leden, die dat willen, zelf een bericht op de website zetten, zoals een verslag van hun partij, intern zowel als extern.

We zullen wel zien hoe zich dat ontwikkelt.

Klaas

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment authors
PascalPeter Holscher Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Peter Holscher
Gast
Peter Holscher

Lijkt me een fijne manier om zelf wat op de site te publiceren. Ik weet alleen niet of ik daar een inlogcode voor nodig heb.

Pascal
Beheerder

Om een bericht te plaatsen moet je ingelogd zijn. Als het goed is heb je een mail gekregen van Michel met jouw inlognaam en wachtwoord die je hier kunt invullen om in te loggen: http://www.scaartswoud.nl/wp-admin De uitgebreidere handleiding van Michel (2 pagina’s) heb ik hier ook op de site geplaatst: http://scaartswoud.nl/help/ Om te reageren hoef je niet ingelogd te zijn, maar als je niet ingelogd bent zul je bij iedere reactie extra gegevens in moeten vullen en wachten totdat een admin het bericht goedkeurt. Ik zal berichten natuurlijk altijd goedkeuren, maar het kan even duren voordat ik het zie. Als… Lees verder »