Wanneer de derde editie wordt georganiseerd volgt later! Het verslag van afgelopen jaar is hier te lezen!

Stormschaak werd voor het eerst gespeeld bij Tata, nadat het dak er af was gewaaid. We hopen dat het dak er uiteraard op blijft zitten, maar er wel vele stormachtige partijen zullen worden gespeeld!

Programma

Aanmelden op de dag zelf tussen 12.15 en 12.45 uur. De eerste ronde start om 13.00 uur.
De prijsuitreiking zal rond 18.30 uur plaatsvinden. Er worden diverse vierkampen gespeeld met een steeds sneller tempo.
De eerste vierkamp zal 8 minuten p.p.p.p. zijn, gevolgd door 7 minuten, 6 minuten, 5 minuten, 3 minuten en de laatste vierkamp is een bulletvierkamp van 1 minuut met een increment van 2 seconden.

Indeling & reglement
Er wordt ingedeeld via het Amsterdams systeem.  De oude snelschaakregels worden gehanteerd.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon.

Prijzengeld

Volgt later.

Aanmelden
Er kan worden aangemeld via email: stormschaak@scaartswoud.nl of onder vermelding van naam, club en rating of via onderstaand formulier. Er is plek voor maximaal 72 deelnemers vol=vol! De deelnemerslijst vind je hier.

Locatie
Café “het Huis van Egmond”, Burgemeester Hoogenboomlaan 35, 1718 BH, Hoogwoud.

 

AANMELDEN

Je kunt je ook via onderstaand contactformulier aanmelden, mocht je binnen enkele dagen niet op de deelnemerslijst staan, stuur dan even een mailtje naar stormschaak@scaartswoud.nl

    In verband met de AVG wetgeving zijn we verplicht om toestemming te vragen voordat we de naam en rating van een speler publiceren in de uitslagen. Daarnaast kan u genoemd worden in het toernooiverslag en kunnen er foto's van u op de website gepubliceerd worden. Tenslotte gebruiken wij uw ingevulde persoonsgegevens om u volgend jaar ook weer voor het toernooi uit te nodigen. Hierbij geef ik toestemming voor het hierboven genoemde. (Mits u hier geen toestemming voor wil geven, maar wel mee wil doen, neem dan contact op met de organisatie)