2e online team match gewonnen door Waagtoren

april 15, 2020 Jessica No comments exist

Afgelopen woensdagavond werd er voor de tweede keer een online team match georganiseerd tussen diverse clubs. Deze eerste keer deden Magnus, Waagtoren, Purmerend, Caïssa-Eenhoorn en Aartswoud mee. Aartswoud had dit keer een veel betere opkomst qua deelnemers, super!

We begonnen om half negen en het tempo wa

s 5 minuten. Totaal deden er maar liefst 67 deelnemers mee, een geslaagd avondje schaken wederom! De gemiddelde rating was 1953, er werden maar liefst 354 partijen gespeeld en 45% werd gewonnen door wit en er waren 10% aan remises.

De winnaar met overmacht dit keer werd de Waagtoren, de topscoorder kwam ook bij Waagtoren vandaan en online bekend als ‘karnemelk01’ (41 punten). Aartswoud werd tweede. Topscoorder was Michael Lie (met 32 punten).

Hieronder de individuele uitslagen van de Aartswouders!

Aankomende woensdagavond om 20.30 uur spelen we weer een teambattle, ik hoop iedereen weer  online te zien! Doe je nog niet mee en wil je dat wel? Dan kun je indien je nog geen account hebt bij Lichess.org, eerst een gratis account aanmaken. Vervolgens meld je, je aan bij Team Aarswoud (dan kan hier) en daarna kun je je aanmelden voor het toernooi (hier)!

Ook andere teams zijn uiteraard welkom, stuur mij dan even een berichtje via Lichess met je teamnaam en dan voeg ik het team toe aan het toernooi.

Iedereen bedankt voor het meespelen vandaag en wie weet tot woensdagavond, online 🙂

 

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties