Jeugd speelt eerste competitieronde

september 14, 2019 Jessica No comments exist

De eerste ronde van de interne competitie voor de jeugd zit erop.

Er waren maar liefst 17 kinderen aanwezig. Het was weer even inkomen voor de jeugdleiders, maar we zijn weer echt gestart! Na een half uurtje les volgde de interne competitie. Het blijft mooi om de kinderen zo geconcentreerd bezig te zien met hun partij.

Alexia was deze eerste ronde oneven en mocht tegen Toine spelen, die haar leerde dat er vaak nog vele zetten zijn die gedaan kunnen worden. Stef kwam voor het eerst kijken en wist meteen een overwinning in de wacht te slepen tegen Gijs.

Favoriet van vorig seizoen, Robin nam het de eerste ronde op tegen Tijn, de runner-up van voor de zomer en mag zijn nummer 1 positie behouden (iets wat de clubkampioen bij de senioren nog niet helemaal gelukt is ;)). Vader Smit speelde ook zijn eerste interne partij deze avond bij de senioren en had helaas minder geluk.

Familie Stratmann had een goede dag, beide zusje wonnen (en ook ik zelf won ‘s avonds). Julia pakte nieuwkomer Milan een punt af. En Sophia speelde tegen Niels, die aan elkaar gewaagd zijn. Dit keer trok Sophia aan het langste eind.

Het lukte Quinten niet om mat te zetten en dus werd er gezamenlijk met Kai besloten tot een remise. Max mocht tegen (eveneens) nieuwkomer Mike en had het niet makkelijk. Nadat hij teveel gefocust was op de ene kant van het bord, raakte hij zijn dame kwijt.

Sterre wist helaas ook deze keer niet te winnen, van de steeds sterker wordende Rosa.

Nog een meidenkoppel wat streed tegen elkaar waren Isa en Luna.  Isa wist mooi mat te zetten met een toren en een dame.

Voor wie het nog niet wist of het nog niet gevonden had, alle uitslagen van de jeugd zijn onder het kopje Jeugd en dan kun je de Stand Jeugdcompetitie aanklikken (hier zijn ook de uitslagen van vorig jaar te vinden).

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties