De eerste jeugdresultaten

oktober 25, 2018 Jessica No comments exist

We zijn nog niet officieel begonnen met de jeugd, alleen David Verweij, officieel nog jeugd (en toekomstige jeugdleider) heeft afgelopen weekend het Grand-Prix toernooi, georganiseerd door Caïssa-Eenhoorn, gewonnen met een score van 6,5 uit 7 punten!

Een uitgebreid verslag door Co Buysman met foto’s, is hier te vinden!

Er waren 13 groepen en 99 deelnemers! Sophia Stratmann deed voor de allereerste keer mee in een Grand-Prix toernooi in groep 13 en wist haar eerste partij mooi te winnen. Daarna wist ze nog één remise te behalen en de overige partijen verloor ze, uiteindelijk scoorde ze 1,5 uit 6. Het was ondanks het verlies een leuke (en toch ook wel spannende) dag, met nog een kleurplaatwedstrijd en een ‘raad de snoepjes’ in de pot wedstrijd en ze heeft een aanmoedigingsprijs gekregen. Zusje Alexia wist een prijs te winnen in de kleurplaatwedstrijd.

Julia Stratmann speelde dit jaar in groep 12 en ging voortvarend van start met drie gewonnen partijen achter elkaar, helaas zette dit niet door en moest ze daarna genoegen nemen met drie keer verlies. Om nog in de prijzen te vallen moest ze haar laatste partij winnen, dat lukte! Op onderling resultaat behaalde ze de derde plaats!

2 november gaat de jeugdafdeling officieel van start! We hebben inmiddels acht aanmeldingen en hopen natuurlijk op nog meer kinderen!

 

Het eerst volgende Grand-Prix toernooi is op 18 november in Zaanstad.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties