De eerste partij van Donald Duck vs Herman van Bleisem

september 10, 2018 Jessica 2 comments

Zie hierboven de eerste partij van Donald Duck tegen Herman van Bleisem. Na 17 zetten werd er remise aangeboden welke werd aangenomen door Donald Duck. Ik hoop dat dit exact te zetten waren, Donald Duck schreef niet elke keer even netjes! Na zet 12 maakte Donald Duck een bijzondere keuze om schaak te geven, hierna stond Herman continue beter. Echter was hij tevreden met remise voor deze keer, wellicht bang voor de verrassingen die Donald Duck wellicht nog in petto had.

Het was in het begin nog even wennen, hoe en wat er gespeeld moest worden met en tegen Donald Duck, de verwachting is dat na een paar keer iedereen dit wel doorheeft en er ook als je oneven staat een leuke partij kan worden gespeeld.

Remise aanbod mag worden aangenomen door degene die op dat moment Donald Duck is. De speler die Donald Duck is geeft Donald aan de volgende speler, dit is voor die speler het sein dat hij of zij aanzet is. De oneven speler kan dus gewoon wachten tot de volgende Donald een zet komt doen. Donald Duck en tegenspeler kunnen het beste op het einde van de eerste tafel naast de deur gaan zitten (naast de plek waar Rob Ursem zit als hij aanwezig is), zodat er zo min mogelijk onrust is qua lopen tussen de borden door en iedereen er gemakkelijk kan gaan zitten.

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donald Duck

Herman is een dierenvriend.

Donald Duck

Donald Helder dacht zeker te maken te hebben met een dierenvriend. Offer was incorrect en verliezend, ware het niet dat hij tegen een dierenvriend speelde.