Excuses van de indeler

april 29, 2023 WebmasterSCAartswoud 1 comment

Hallo allemaal, bij het indelen van de rapid is het gisteren helaas niet goed gegaan. Normaalgesproken hebben we per rapid seizoen twee periodes, zodat je maximaal twee keer per seizoen tegen dezelfde tegenstander wordt ingedeeld. De tweede periode wordt normaal gestart bij ronde 9, zodat je niet twee keer op dezelfde avond tegen iemand speelt.

 

Bij de vorige rapid avond ben ik echter vergeten om de periode aan te passen, hier kwam Pascal achter na de indeling van de 13de ronde. Ik heb toen in ronde 14 alsnog de periode gewisseld (dit zodat Pascal van Marc zou kunnen winnen!). Dit heeft ertoe geleid dat meerdere spelers gisteravond twee keer tegen dezelfde tegenstander zijn ingedeeld, excuses daarvoor!

 

Slordig, maar ik denk dat het voor de eindstand weinig heeft uit heeft gemaakt. Marc is weer (voor de hoeveelste keer? 🙂 ) met afstand eerste geworden. Gefeliciteerd Marc!

 

Bedankt voor de oplettendheid Pascal! Als iemand in de toekomst een fout ontdekt, geef het alsjeblieft aan, dan kan het aangepast worden 🙂

 

Groeten,

Toine

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter Couwenhoven

Wat zou het leven saai zijn als er geen fouten gemaakt worden!