Kom je ook schaken? 13 oktober is er een open uurtje!

oktober 1, 2018 Jessica No comments exist

Schaken is een superleuke denksport en vanaf 2 november kun je in Hoogwoud komen leren schaken bij schaakclub Aartswoud!

Heb je al eens geschaakt of een schaakspel gezien? Schaken is een spel met een simpel doel: verover de koning! De weg daarheen maakt het uitdagend, afwisselend en boeiend. Je moet elke keer op zoek naar de beste zet en bedenken wat de tegenstander kan doen. In het begin lijkt het ingewikkeld, alleen door te oefenen leer je al snel hoe de stukken samenwerken.

Open dag 13 oktober!
Op 13 oktober is het West-Frieseschaakdag en daarom is er die dag een uurtje de mogelijkheid om vast kennis te maken met schaakclub Aartswoud. Tussen 11-12 uur kun je komen kijken bij de schaakclub. Of je al een beetje kan schaken of nog helemaal niet, alle kinderen zijn van harte welkom! Je kunt allerlei leuke schaakspelletjes spelen, meedoen met een simultaan (hierbij speelt de simultaangever tegen meerdere kinderen tegelijkertijd een schaakpartij) en er is natuurlijk wat lekkers! De beste speler tijdens de simultaan krijgt een leuke prijs en voor alle aanwezige kinderen is er een klein presentje.

Vind je het leuk en gezellig om (beter) te leren schaken?
Iedere vrijdagavond van 19.00-20.00 uur wordt er schaakles gegeven, schaakspelletjes gedaan en competitie gespeeld.
Kijk op onze website voor meer informatie over de schaakavonden voor de jeugd!

“Neem je vriendje of vriendinnetje mee” actie
Je mag eerst een paar keer gratis proefdraaien bij de schaakclub. Besluit je daarna lid te worden en neem je ook nog een vriendje of vriendinnetje mee, dan krijg je 50% korting op het lesgeld voor het eerste jaar. Deze actie geldt in de maanden november, december en januari!

Aanmelden of meer informatie?
Op de website www.scaartswoud.nl/jeugd is nog veel meer informatie te vinden over de jeugdleiders, de lesmethode en het lidmaatschap. Mocht je nog vragen hebben of wil je je aanmelden dan kun je contact op nemen met Jessica Stratmann-Koning via jeugdschaak@scaartswoud.nl.
Speellocatie: Café “Het huis van Egmond”, Hoogwoud
Tijdstip: 19.00 – 20.00 uur
Website: www.scaartswoud.nl/jeugd

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties