Onwillige muis en vuurwerk

februari 17, 2018 Peter Couwenhoven 1 comment

Achter de pc ontstonden problemen met de muis waardoor een abrupt einde van de partij tussen Peter Couwenhoven, die stukken van de muis zag vallen of stukken verschuiven die niet moesten spelen, en Soes Martojo waarop wedstrijdleider Marc Helder in zijn heldere wijsheid besloot voorlopig maar een remise te noteren. Dat gebeurde nadat Marc al zijn overwinning op Wilko van der Gracht zat te vieren waarmee hij d eerste plaats steviger in handen heeft gekregen. Pascal Zijlstra, winnaar van de rondebloemen, blijft maar stijgen en versloeg Jean-Paul Ory. Ook Rowan Louter blijft de weg omhoog begaan al trapte Marcel Kuiper op de rem door remise af te dwingen.

Aartswoud 5 trok naar Anna Paulowna en zorgde voor vuurwerk in de polder met een knallende 5-1 overwinning op het derde van de Magnus/AP combinatie. Alleen Peter Vriend verloor. Een ware vijfklapper die onze 5lingen naar de derde plaats in 3A knalde!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaas

Nog wat aanvullingen op het verslag van Peter: Marc kwam een kwaliteit voor tegen Wilko en kwam zo beter te staan. Ron van Putten strafte fouten van Susanti Henryati en kwam een comfortabele 3 pionnen voor. Jan Stapel stond na enige tijd tegen Rik van Ingen een kwaliteit voor en dat kwam Rik blijkbaar niet meer te boven. Pascal Zijlstra kwam een pion voor tegen Jean-Paul Ory en ging er met de winst vandoor. Pascal had de rondebloemen gewonnen en was 21 plaatsen gestegen op de ranglijst over 10 ronden op de 20e ronde. Lukas Bos stond ook al een… Lees verder »