Pannenkoeken en prijzen

juni 10, 2019 Jessica No comments exist

We sloten het seizoen met de jeugd afgelopen vrijdag feestelijk af door eerst met z’n allen pannenkoeken te eten. Om 18.30 was de tafel gedekt en kon iedereen aanschuiven, sommige kinderen aten maar liefst 10 pannenkoeken!

Daarna was het tijd voor het snelschaakkampioenschap voor de jeugd. Er werd gespeeld met klok en elke speler kreeg 5 minuten per persoon per partij.

Het spelen met de klok, deze niet vergeten in te drukken en de tijdsdruk zorgde voor verrassende uitslagen bij sommige partijen. En hier en daar vloeide zelfs een traan, het snelschaken is toch echt een hele andere uitdaging voor veel kinderen.

Na vijf rondes gespeeld te hebben, konden we overgaan op de prijsuitreiking. Eerst werden de prijzen voor de interne competitie uitgedeeld. Alle uitslagen daarvan zijn hier te vinden. Robin was al een tijdje zeker van zijn eerste plek en mocht de beker voor jeugdkampioen 2019 in ontvangst nemen. De tweede prijs was voor Tijn Groot en de derde plaats ging naar Julia Stratmann.

Bij het snelschaken was de uitslag weinig anders, Robin gaf geen één partij weg en werd de onbetwiste jeugdsnelschaak kampioen van 2019! Tijn Groot was ook hier tweede, alleen de derde plek ging hier naar Sophia Stratmann & Milan Schouten. Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Voor alle kinderen was er natuurlijk een prijsje om uit te zoeken en zo kwam er een einde aan het eerste jeugdseizoen sinds lange tijd bij SC Aartswoud.

Iedereen die hieraan heeft meegewerkt op welke manier dan ook, hartstikke bedankt!

We hopen dat alle kinderen een leuke avond hebben gehad en we zien jullie graag na de zomer weer terug!

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties