Snelste stijger

februari 26, 2023 WebmasterSCAartswoud No comments exist

In voorgaande seizoenen hadden we de leuke traditie om een bos bloemen uit te reiken aan de ‘snelste stijger’. De bloemist is er blijkbaar mee opgehouden, de bloemen zijn dit jaar vervangen door een voedselpakket dat wordt samengesteld door Ron van Putten. 

Na rondes 11, 22 en 33 wordt de prijs voor snelste stijger worden uitgereikt. 

De eerste ‘snelste stijger’ was Tom, die in de eerste 11 rondes maar liefst 25 plaatsen was gestegen t.o.v. zijn eindklassering vorig jaar! 

Afgelopen vrijdag kon ook Lukas Boots zijn prijs in ontvangst nemen. Tussen rondes 11 en 22 was hij 10 plaatsen gestegen! 

De oplettende lezer zal opmerken dat Jean-Paul (25 plaatsen!) en Rob Bijpost (14 plaatsen) sneller zijn gestegen dan Lukas. JP en Rob zijn echter niet meegeteld voor de berekening van ‘snelste stijger’ omdat beiden in de eerste 11 rondes niet of nauwelijks hebben gespeeld.

Voor spelers die weinig spelen, is hun plek op de ranglijst niet representatief, en stijgen of dalen zegt in zo’n geval weinig. Daarom wordt voor het bepalen van de ‘snelste stijger’ alleen gekeken naar spelers die in de voorgaande periode en de huidige periode minstens 5 partijen hebben gespeeld. 

Desalniettemin ook mooie prestaties van JP en Rob! 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties