Wist je dat? (3)

maart 22, 2019 Jessica No comments exist

Er inmiddels alweer drie rondes van het Lente-veteranentoernooi gespeeld zijn?

Jan Stapel speelt mee in de A-groep en heeft slechts één partij gespeeld, de eerste wedstrijd was hij nog in Zuid-Afrika op studiereis voor de befaamde Zuid-Afrikaanse wijnen en de tweede ronde was hij aan het bijkomen van het proeven van die 420 fantastische wijnen. De derde ronde ging hij Reusachtig ten onder en kon hij helaas geen punt erbij schrijven.

In de C-categorie vertegenwoordigd Joop Brands de 55-plussers. Eindelijk tegen waardige tegenstanders zonder glitterschoenen of jeugdige drukdoenerij, maar de punten worden nog niet helemaal gescoord. Met twee remises en een verliespartij staat Joop nu op de 16 plek (van de 21). De vierde ronde mag hij zijn geluk beproeven tegen Nico Kemp (Castricum).

Onze remisekoning van de interne competitie van vorig jaar is goed op weg en heeft nog geen verlies geleden. De eerste ronde moest hij op de bank blijven zitten, want hij kreeg een bye. Daarna wist hij anderhalf punt te scoren en daarmee staat Willem Bakker voorlopig op een derde plek! De volgende ronde neemt hij het op tegen Gerrit Peereboom (Waagtoren en nam het punt af van Joop in de derde ronde).

Heren succes de volgende rondes!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties