Wist je dat? (4)

maart 29, 2019 Jessica No comments exist

Er inmiddels alweer 25 rondes gespeeld zijn en we met z’n allen 570 partijen hebben gespeeld?

Daarvan eindigden er maar liefst 136 in remise! De Kuiper gaat voorbij aan de Bakker en neemt tot nu toe de eerste plaats in met tien remises.

Vier mensen hadden een bye en kozen voor een avond rust in plaats van gekwaak.

Maar liefst 497 afwezigheden zijn verwerkt en dan waren er nog eens 179 keer leden afwezig vanwege externe partijen.

Naast de clubkampioen is de ratinglijst onderverdeeld in de categorieën A, B, C & D. En waar het in de A vrij Helder is, blijkt het in de B & C nog alle kanten op te kunnen gaan. Ook de lieveling in de D is vrij zeker van zijn eerste plaats.

De vriendelijke Bakker, de Heldere man, de Kuine schaker en de nét geen erfgenaam van de in 2000 uitgestorven adellijke familie van Ingen waren samen met de Koning(in) alle avonden aanwezig en speelden daarmee maar liefst 125 partijen (intern of voor de club).

Het gemis van sommige leden Stapelde op. De Koster bleef steeds vaker thuis, misschien miste hij een warme Deken op de club of was de Laan niet meer bekend? Zijlstra & Zijlstra twijfelden nog of waren druk met werk, maar voor een rappe partij zijn ze er zeker bij. Woensel ligt wel wat ver, maar vanuit Ursem is de weg toch niet lang. Ze zijn zeker niet Klein te krijgen en sommige hebben misschien een Vriend ergens anders, maar we hopen ze toch wat vaker op de club te zien ;)!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties